Jippii, nyt on hyvä olo... Iisa sai näyttelystä punaisen nauhan, eli EH! Olen todella tyytyväinen! Pelkäsin pahinta, eli että toi sentti liikaa korkeudessa olisi taas "liikaa", mutta Iisa sai oikein hyvät arvostelut! Karvan pitäisi aika paljon kasvaa ennen seuraavia näyttelyitä, sillä aika kaljuhan se on...mutta silti...EH!

Lisäksi täytyy tunnustaa että meillä oli hyvä handleri! Handlerini oli aamulla etsinyt jalkaansa tuulipuvun housut ihan sillä uhalla ettei mene yhdenkään koiran kanssa kehään...mutta mutta... Näistä housuista huolimatta (tai niiden ansiosta, kuka tietää =)) suoritti Iisan kanssa hienon esiintymisen! Minulle tuli jonkinlainen paniikkikohtaus ja olisin varmaan Iisan tiputtanut pöydältä, kun käteni vapisivat ja happi loppui... ELI MILJOONAT KIITOKSET MIALLE IISAN ESITTÄMISESTÄ!!! Tehtiin periaatetasolla jatkosopimus tästä esittämisen jatkamisesta, joka tarkoittaa sitä ettei mun tarvitse ruveta käyttämään mitään "rauhoittavia".

1858366.jpg

Kuvassa karvaton Iisa ja tuulipuvunhousut (sori Mia en voinut niitä rajata pois, kun niistä on ollut niin paljon puhetta!)

Iisa oli niiiiin hieno, se juoksi kauniisti ja esiintyi kuin vanha tekijä. (Tästä esiintymisestä täytyy myös kiittää Ohtosen Tarua joka meitä silloin Iisan ollessa pentu valmensi ton esiintymisen kanssa.) Kaksi edellistä näyttelyä meillä meni piloille sen takia ettei Iisa antanut tuomareiden pöydällä koskea itseensä (sillä oli juoksut alkamassa ja varmaan maha kipeänä) mutta tällä kertaa ei ollut mitään aikaisempaan viittaavaa. Se antoi itsensä tutkia ja esiintyi hyvin edukseen. Kannatti lähteä käymään! Laitan kuvia Iisasta, jos ja kun kasvattaja Kirsti niitä minulle lähettää piakkoin.

Lisäksi täytyy kertoa, että Kirstin koirat (omat ja kasvatit) esiintyivät edukseen tänään! Teijalle ja Sinnalle megasuuret onnittelut (toka näyttely ja vara-serti). Mutta kyllä on koirakin kaunis. Pääsin minäkin kehään Teijan toisen koiran Oonan kanssa, ja olipa hieno saada se vaaleanpunainen nauha. Oona oli AVO ERI4, Kirstin Kiiwi AVO ERI2. Mukava päivä kaikenkaikkiaan ja tuli taas tunne että voipihan noita näytelmiä silloin tällöin kierrellä!

Kiitos kaikille asianomaiselle ja onnittelut!

JA VIELÄ KERRAN MIALLE KIITOS!