Viikonloppuna saatiin siis käydä pariin otteeseen harjoittelemassa tätä ihanaa lajia. Eli sunnuntaina oltiin sovittu treffit neljäksi Savisaareen Maarikan (Netan&Lumin), Pirjon (Lennin) ja Mian (Hipun) kanssa. Maarika oli ystävällisesti luvannut ottaa meille jonkin rataharjoituksen ja pääsimmekin rakentamaan rataa... Joo-o, kiva rata mutta kamala epävarmuus kyllä valtasi mielen kun numeron 18 asettelin viimeisen hypyn viereen...ei me olla koskaan tollaisia ratoja treenailtu, se on ykkösluokan rata, ja sisälsi hyvällä otannalla kaikenlaisia esteitä. Laitan tähän järjestyksessä esteet: Hyppy, Hyppy, A, Rengas, Putki, Hyppy, Keinu, Pussi, Hyppy, Hyppy, Hyppy, Hyppy, Puomi, Hyppy, Hyppy, Pujottelu, Hyppy, Hyppy -----> ei pahoja valssauksia tms. väleissä, mutta kuitenkin...pitkä rata!

Maarika aloitti Netan kanssa (ovat jo kisanneet, joten saatiin "mallisuoritus"), ja hyvinhän se menikin! Hienoa katsoa tollaisen kisaparin menoa, kun taito on jo pitkällä ja koira hakee esteitä todella hyvin.

1907545.jpg

Tiputettiin hyppykorkeutta ja sitten pääsikin Iisa vauhtiin. No joo, olen todella tyytväinen tähän nuoreen agility-koiraani. Iisa menee hyvin esteet ja moni virhe joka tapahtui, on kyllä ohjaajan virhe. Ainut este joka nyt tuotti vaikeuksia, oli keinu. Ehkä se eilen paukahti jotenkin niin kovasti maahan, että Iisa sitä rupesi vieroksumaan, koska Iisa tänään ei ollut oikein "kotonaan" keinun kanssa vaan tahtoi hypätä siitä alas. Tämä este rikkoi hieman ratasuorituksen rytmiä, mutta kokonaisuutena olen enemmän kuin tyytyväinen. Kuvia Iisan radasta seuraavaksi. Kaikki Iisan kuvat on ottanut Pirjo Itkonen.

1907571.jpg

1907577.jpg

1907588.jpg

1907594.jpg

Tässä näkyy eilisen harjoittelun tulos. Iisa meni JOKA AINOA KERTA AIVAN OIKEIN RENKAAN! Se ei edes yrittänyt hypätä muualta kuin renkaan läpi! Aikamoisen fiksu koira, vaikka joku saattaa tätä mielipidettä pitää omistajan vaaleanpunaisten silmälasien aihauttamana lausahduksena...

1907623.jpg

1907630.jpg

1907635.jpg

Puomillakin tuli todistetusti kontakti!

Olipa mukava treenailla ensimmäistä kertaa ihan oikeaa ja pitkää rataa. Miljoonat kiitokset Maarikalle kun auttoi meitä! Huomenna mennäänkin sitten kokeilemaan miten se tasokoe onnistuu... Kirjoittelen siitä siis ensi viikolla.

Tässä vielä kuvat Maarikasta&Lumista sekä Pirjosta&Lennistä.

1907654.jpg

1907659.jpg