Huh, vihdoin kolmen viikon "juoksu-tauon" jälkeen päästiin Iisan kanssa treenailemaan. Meillä oli Mian vetämät toko-treenit ja tehtiin muistinvirkistämiseksi paikka-makuita, liikkeestä maahan ja seiso-harjoitusta, sivulletuloa, luoksetuloa. Iisa toimi mielestäni todella hyvin, itselläni tosin oli olo kuin olisin ollut haaleassa vedessä keitetty.

Varsinkin seuraaminen meni paremmin kuin koskaan, Iisa seurasi oikeassa kohdassa ja oli niin kiinnostunut nakeista (ei ollu raukka niitä saanut kolmeen viikkoon :))), että olisi varmaan seissyt päälläänkiin tarvittaessa! Paikkamakuut oli ihan kymppi ja samoin luoksetulot menivät ihan ok. Olipa kiva aloittaa taas "kevätkausi". Kiitos Mialle treeneistä ja pidän täällä peukkuja että Jesse tulee kuntoon asap!

Toi lausahdus siitä että olin itse aika "hidas", johtuu varmaan siitä että sain käydä nuuskuttelemassa koiranpentuja Varkaudessa Kirstin luona... Seuraavat kuvat ei ole tarkoitettu pentukuumeisille...

Mutta että voivat noi sheltinpennut olla niiiiin ihania. Kuvat eivät ole mitään järistyttävän hyviä, mutta kiitos Kirstille kameravinkeistä (taas) ja kahvikestityksestä ja ihanasta kakusta! Pentueen tiedot löytyvät Kirstin sivuilta www.amarantes.net  eli viimeisin pentue kyseessä (jos jotakuta lähemmin kiinnostaa...mutta onneksi kaikille pennuille oli koti valmiina, muutoin varmaan yksi olisi eksynyt takin alla Kuopioon...).

Ja seuraavassa pari kuvaa.

2198835.jpg

2198837.jpg

2198838.jpg

2198840.jpg

2198842.jpg

2198843.jpg

Siellä riitti menoa ja melskettä ja pennuntuoksuhan ei ollut ollenkaan ihana....

Huomenna päästään Iisan kanssa agilitya treenailemaan, eli siitä sitten seuraavaksi kirjoitellaan.