Mahtui paljon tähän viikkoon ja niistä sitten tiivistetysti.

Into kävi treenaamassa Acella keskiviikkona ja alkuun oli haparointia. Veljeni Janne oli mukana ja kuvasi ekoja ratoja... hän ei muistanut/viitsinyt toisen session kohdalla ottaa kameraa esiin (sanoi ettei uskonut muutosta tapahtuvan...), mutta oikeasti; Into meni niin hienosti etten olisi ikinä uskonut:-) Sannalla oli tosi kiva treeni ja sen lisäksi, että saatiin se tehtyä, Into teki elämänsä ensimmäisen kerran A-esteen, kahdesti. Into meni puomin (hihnassa Sannan kera), otti hienon kontakti (targetti edessä), se oli uudesssa paikassa ja se ei hetkeäkään ihmetellyt mitään. Se on oikeasti koira, jota en lakkaa ihmettelemästä, se on INTO<3.

www.youtube.com/watch...tässä yksi pätkä, muita löytyy Youtubesta käyttäjän huldaiisa takaa...

 

LISÄKSI; SÄHKÖPOSTI KENNELLIITOSTA: DECISION FEARLESS FIGHTER LONKAT VASEN A, OIKEA A; KYYNÄRÄT O/O! Muut tulokset eivät ole vielä nähtävissä netissä, mutta kun tohon lisää sydän ok, polvet ok ja silmät täysin terveet niin ei varmaan kasvattajan sydän voisi enempää pakahtua onnesta!!! Krum tutkitaan toukokuussa.

Lauantaiaamun startattiin Mikkeliin Jennin ja Hurjan kera klo 6.15 (tai 6.20 kun olin klassiset 5 min myöhässä)... Jenni ja Hurja kisasivat ykkösissä ja tekivät hyvää rataa ekan startin ja tokankin siihen asti, kunnes putkesta löytyi jotain tosi eksoottista (jota moni koira jäi haistamaan/maistamaan)... mutta Jennillä omassa blogissa varmaan juttua.

Lisäksi tähän, ennen kisavuodatusta ja -itkua haluan kertoa, että meidän häntäheikki Into rakastuu monta kertaa päivässä; mutta sen ylivoimaisesti suurin ihastus on Enna, Hietalon Elisan vanhempien koira, Elisan agikisakaveri...oli niin huippua katsoa nuorten iloittelua ja ihastumista; lisäksi kiitokset Elisalle neuvoista radalla<3 Käydään taas treenailemassa!!!

Iisa oli ekan radan alussa super. Se pysyi paikoillaan, mutta kun otin sitä vastaan 2 hypyn päässä, se meni nurin ja meinasi lopettaa radan siihen kun en tiennyt sattuiko siihen. Mentiin kuitenkin rata loppuun ja videolta näkee sen kauhean räpellyksen. Ohajus meni täysin uusiksi sen kaatumisen takia ja koko ajan oli myöhässä....voi vitsit, että toi laji on vaikea....

www.youtube.com/watch

Toka rata oli huono ja alusta pitäen. Iisa ei suostunut istumaan lähdössä, teki kumman keppivirheen ja oli sitten ihan p...ka ohjaaja itse:-( Me ei olla ikinä onnistuttu Tuomo Pajarin radoilla ja kirous tuntuu jatkuvan. Iisa puomeilla selkeästi väistää tuomaria ja sittenhän toi rata kajahtaa hyllyksi putkella... voi tajuton, miten huono fiilis ja pohje alkaa reistailla minulla....

www.youtube.com/watch 

Juostaan kuitenkin toi kolmaskin rata (tai osa siitä...) Niin huonoa rataa sekä koiralta että ohjaajalta. Pohje pysyi aisoissa, mutta mieli ei. Tänään kisasi Jaana ja Iisa; erilliset yksiköt...tiimi ei toiminut. Ei tullut flow-tunnetta, ei edes sitä, että joskus oltaisiin jotain osattu. Kun valitin agilitymasennusta Sannalle (Karjalainen, Krumin emäntä), sain niin lohdullisen viestin että nauruksi heitti:-) Kyllä me tästä(kin) suosta noustaa ja hymyillään....eilen vain olisi niin halunnut sen fiiliksen:-)

www.youtube.com/watch kolmas rata

 

...mutta jotain siitä korvautui tänään, kun kerkesin osallistua hevosellani Myssyllä (Mister-Mystery) oman tallimme harjoituskisoihin. Otimme osaa 65cm luokkaan; ja tämä ihan siitä syystä, että meidän valmennustaival on tosi paljon kesken ja halusin kokeilla oppimiamme asioita... ja ne meni niin hienosti. Hevonen oli hallinnassa, se meni ne reitit mitä minä halusin, se ei yrittänyt ryöstää ennen tai jälkeen esteen yms... ajattelin jo, että lajinvaihto voisi olla paikallaan; toisessa me olemme edenneet, toisessa emme. Mutta ei tosi, kyllä me jatketaan. Ensi perjantain on kisat Joensuussa ja sitten pidetään taas muutaman viikon tauko. Videoita tähän yritän linkittää...

www.youtube.com/watch harjoituskisat Myssyn kanssa.

Hyvää pääsiäisviikkoa kaikille<3