Sovittiin Pirjon ja Lennin kanssa treenit Savisaareen lauantai-aamuksi klo 11. Kuten joka kerta, kun Savisaaren alamäen jälkeen alkaa se hiekkatie, Iisan uliseminen alkoi. Sitä on hauska kuunnella ja rauhoitella koiraa, että kyllä sinä ihan pian pääset sinne kentälle... Ihan kuin se jotain tajuaisi =)!

Pirjo ja Lenni jo odottelivatkin kentällä ja siinä sitten pähkäiltiin mitä tekisimme. Pirjo ja Lenni ottivat aluksi kepit ja keinun, minä ajattelin Iisan kanssa keskittyä renkaaseen. Laitettiin 4 hyppyä valmiiksi hyppyharjoittelua varten ja niistä yhden otin mukaan rengasharjoitukseen.

Kuten jo aiemmin olen maininnut, Iisa menee renkaan oikein silloin kun tehtävää ei tehdä vauhdilla. Kun vauhti tulee mukaan, niin Iisa tahtoo hypätä kehikon ja renkaan välistä. Otin ekana rengasta yksin, sitten lisäsin mukaan hypyn, eli ekana hyppy, sitten rengas. Jonkin aikaa tehtävää toistelin, alkuun Iisa meni järjestelmällisesti väärin. En taas tiedä mitä tapahtui, mutta yhtäkkiä Iisa tuntui jotenkin tajuavan mitä sen kuului tehdä ja siinä rengas sitten mentiin läpi oikeasti kohdasta uudestaan ja uudestaan ja uudestaan. Lahjattomat harjoittelee ja harjoitus tekee mestarin...näin se vaan vähillä toistoilla saatiin sujumaan ja taas mentiin iso harppaus eteenpäin. HYVÄ IISA!

Hyppy-sarjoina otettiin "mersu-merkki"; ei mitään ongelmia. Mentiin muutama kerta. Joka kerta oikein, jeessss! Sitten käytiin Iisan kanssa pujottelemassa kepit 3 kertaa ja koska ne menee niiiiiin loistavasti, jätin kepit rauhaan. Keinua Iisa jotenkin kavahti kun se ekan kerran rämähti maahan, ja hyppäsi siitä alas. Nakkipalan maagisella voimalla (laitoin sen ihan keinulaudan päähän) Iisa meni tehtävän niinkuin sen kuuluukin se mennä, eli lauta maahan ja sitten laudan päästä pois. Onneksi minulla on niin jumalattoman ahne koira!

Kun siellä kentällä oli tilaa ja aikaa, niin kokeiltiin pariin otteeseen myös puomia. Iisa lähtee vauhdilla puomille, mutta aika hyvin hidastaa juoksua kun huudan sille odota. Kun yritin ottaa pysähtymistä kontaktille, se hyppäsi alas puomilta. Kun taas menin sen lopun ihan "odota"-käskyn kanssa ja hitaalla juoksuvauhdilla, niin Iisa tulee todella kauniisti puomin loppuun asti ja maahan ihan puomin päästä. En nyt ruvennut sitä pysähdystä sitten ottamaan kun toi toimi tosi hyvin noin...--->puomiharjoitus on sitten seuraava tavoite.

Pirjon kanssa otettiin vuorotellen kengännauhakuviota koirien kanssa ja se olikin jo haasteellisempi. Tehtävä onnistui kun ohjaaja rauhoittui, ja tämä sama toistui kummankin koirakon kohdalla. Luvattiinkin sitten muistuttaa tasokokeessa puolin ja toisin, että ohjaajan tulee olla rauhallinen!!!

Lopussa piti Iisan kanssa sitä rengasta vielä kokeilla oikein hurjalla juoksuvauhdilla. Tein sitä muutaman kerran ja JOKA KERTA IISA MENI RENKAAN OIKEIN!

Olin tosi tyytyväinen tämän päivän antiin ja harjoituksiin. Käveltiin siinä treenien jälkeen lenkki ja meidän ikiliikkuja-Iisa on nukkunut tyytyväisenä jo useamman tunnin harjoitusten jälkeen. Huomenna käydään vielä vähän treenailemassa ennen maanantaita. Mutta siitä lisää huomenna!

Pari kuvaa tänään otettu pihalta:

1903251.jpg

1903254.jpg

1903260.jpg