Tää viikko 51 on ollut aika tapahtumaköydä Iisan harrastusten osalta. Noi juoksut kun alkoi, niin ei pääse mihinkään harrastustoimintaan mukaan, vaan käydään lenkkeilemässä.

Sen verran pitää kertoa, että olin viime sunnuntaina itsekseni (siis ilman Iisaa) agilitytreeneissä ja sain ohjata ohjaajamme Rokan Miiran Taavi-koiraa. Se oli hyvin opettavainen kokemus, sillä sain ohjata hyvin osaavaa koiraa, jolloin pystyin enemmän keskittymään itse ohjaamiseen ja (itsekkäästi sanottuna) itseeni ja virheiden korjaamiseen, jolloin sain tehtyä muutamia hyvin menneitä valssauksia yms. Kiitos paljon tästä mahdollisuudesta Miira!

Ostin Iisalle manttelin ja on pakko laittaa tähän kuva siitä, millainen on Iisan ilme kun se on todella syvästi loukkaantunut ja ei pidä jostain asiasta...

2162780.jpg

Joo, ei sitten tässä viikolla muuta ole ollut, kuin että Iisa&Hulda olivat vanhempieni hoidossa to-päivän ja seuraavan yön ja olivat kaiketi käyttäytyneet ihan hyvin. Sitten Lilla tuli meille lauantaiksi hoitoon ja räpsin muutamia kuvia takapihalta. Yritän tässä vielä muutaman jouluisen kuvan saada ennen joulua, jotta saisi blogiin kauniita kuvia.

2162792.jpg

2162794.jpg

2162797.jpg

2162802.jpg

 

Ja tämähän meinasi vallan unohtua... Meillä oli perjantaina Jauhiaisen Tuomaksen estevalmennus, joka omalta osaltani ei ihan nappiin mennyt, mutta viimeinen tehtävä oli hyvä ja siitä laitankin tähän Heikki Tirkkosen ottaman kuvan.

2162818.jpg

Kuva Heikki Tirkkonen