Niin se aika on vaan mennyt, että Intolle ja Krumille tuli jo 7 kuukautta täyteen 17.10. Kohta ne on ihan aikuisia ukkoja, ja Intokin jo kovasti harjoittelee jalan nostoa:) Se on jotenkin niin hellyyttävä, kun se on sellainen söpis ja kuitenkin "mies", ihan hullua. Into on nyt ihan himpun alle 36,5 cm korkea, joten se ei taida kovin isoksi venähtää. Mediksi se taitaa agilitykuvioissa asettua. Ja mitä sitä laskee käymään lähellä agilitykenttiä tai hallia, niin suurella hulluninnolla se siellä tuntuu käyttäytyvän. Luulen, että vaikka se ei lajista mitään tiedä, se osaa ne "jutut" jo yhdistää hauskuuteen ja sen onnea ja iloa on niin hienoa katsoa, kun se juoksee naama nauraen ympäri kenttää:) Miun pikkumies<3

Ja sitten toinen juttu. Kävimme kisaamassa Iisan kanssa tänään Joensuussa. Mukana meillä oli Sorjosen Wilma, eli Myssyn hoitaja. Wilma oli paitsi mukavaa matkaseuraa, myös otti kisat videolla, kiitos=) Videot linkitän tänne...mutta kisoista;

Eka radan jälkeen oli tosi hyvä fiilis<3 Saimme 15 virhettä, mutta kun viimeisen esteen Iisa ylitti, niin olin superonnellinen. Se oli jotenkin niin mukavaa!!! Iisa teki lentokeinun, se ohitti yhden esteen ja sai vielä vitosen kun en ohjannut sitä kunnolla A:lle...mutta mikään näistä ei haitannut, se vaan oli sellainen "hyvänmielen" rata. Ja me voitettiin se=), aika oli jotain -9 s. ja risat.

Toka rata ei ollut niin hyvä. Iisa jostain syystä ei hakeutunut taaskaan A:lle, josta vitonen ja sitten jäin jälkeen ja yhden hypyn se hyppäsi väärinpäin, josta hylly. Jatkettiin matkaa ja se taas leiskautti ruman lentokeinun. Meinasin nostaa sen syliin, mutta tuomarimme Sami Topra kehoitti suorittamaan keinun uudelleen (uskomatona, sillä hän sanoi, että kilpailunomaisesti rata loppuun...), ja lisäksi, kun tein keinun uudelleen ja kysyin, menenkö suoraan pois vai jatkanko, hän kehoitti jatkamaan=) Eli teimme radan loppuun, ja eihän se virheittä mennyt, mutta meillä oli hauskaa ja vaikka yritin kuinka juosta, niin Iisan vauhdille en nyt tänään mahtanut mitään ja esim. puomin se ohitti kun jäin jälkeen...mutta mitä noista=) Lupasin startata ilman kireää pipoa, ja se pipo mikä keikkuu päässä videolla, onkin tosi löysä.

Meillä on hyvä fiilis, me mennään seuraavaksi näillä fiiliksillä Pieksämäelle. Mulla on huippukoira! Kiitos Kirstille siitä!

Ja vielä haluaisin erikseen mainita tosta tuomarista. Me emme olleet ainoita, joita hän neuvoi. Hän laittoi esim. yhden koiran suorittamaan pussin siten, että yksi ratahenkilö nosti pussia ja vaikka koira oli kahdella radalla kieltäytynyt menemästä sinne, niin se suoritti pussin avustettuna:) Harvoin on noin huippuja tuomareita!!! Kiitos!

Ja tässä videot:

http://www.youtube.com/watch?v=37Dpd4t_miM

http://www.youtube.com/watch?v=u6yXss9de7E