No alkoihan se loma :-) Ja alkoi mukavasti aikaisella aamuherätyksellä, sillä määränpäänä lauantaina Juva ja matkaseurana Inton lisäksi ystäväni Klemolan Sari, jonka "käsialaa" ovat Inton näyttelykuvat.

Tuomarina Tuula-Maija Tammelin, Tanskan maalta. Eli ihan suomea puhuva tuomari; käsitteli kivasti koiria ja oli sellainen huumorintajuisen ja mukavan oloinen ihminen...ja tietysti kun tykkäsi miun Intosta, niin olin kaikinpuolin hyvillä mielin:-)

Tuomari tykkäsi tosi paljon Inton reippaudesta ja iloisuudesta... hän antoi Intolle pusun nenälle pöydällä <3! Lisäksi kun hain arvostelumme, niin antoi leivästään makupalan Intolle <3 Ja parasta minusta oli, kun sijoitettuaan Inton PARAS UROS-LUOKASSA sijalle 4 hän katsoi kun (agilityn perujua) leikitin ja kehuin ja riehutin Intoa, niin sanoi "miten ihana nähdä kun koiraa leikitetään!" Näyttely on arvostelulaji, mutta kyllähän siinäkin koira tekee työtä, seisoo paikoillaan, liikkuu käskystä yms. joten kyllä sitä kuuluu myös kiittää ja kehua!!!

Joo, eli siis Into aiheutti jättiyllätyksen: Jun eri, Juk2, sa ja PU4... en voi vieläkään uskoa todeksi!

ARVOSTELU:

15kk. Miellyttävä kokonaisuus. Erinomainen pää ja ilme. Ryhdikäs, hyvä rakenne, hännänasento ja turkki. Esiintyy, on innokas ja valpas. Liikkuu oikein hyvin.

Ja voitteko kuvitella, että toi sana innokas liitetään taas Intoon... NIMI ON ENNE... valitkaa ystäväni koirienne nimet huolella. Ja joo, Jani ehdotti, että jos joskus meille tulee vielä koira, sen nimi on Raivo...ei muuten ole:-)

Kiitokset Sarille kuvista ja superhyper miljoonat kiitokset Heliävirran Sirkulle jälleen kerran<3 Sirkku on meidän "näyttely-päävalmentaja", ja hyvä onkin työssään!!! Oli taas tosi mukava nähdä ja toivottavasti koutsi sitten tulee taas samoihin näytelmiin, niin saadaan tukea, turvaa ja rohkaisua!

Tämä aamuna käytiin sitten Iisan kanssa kisaamassa Acelle. Huippukoirakoita mukana; oli sm-voittajaa, sm-kolmosta, Annia&Rallia, Elisaa&Iitua yms... kovassa seurassa oltiin, eikä mitään tavoitteita... Eka rata oli yli tavoitteiden, saatiin nimittäin tulos:-) 15vp, mutta tulos... ohajasin tosi huonosti ja nyt täytyy ruveta noita hemmetin "tyhjäänhyppyjä" tehotreenaamaan. Ne on ollu jo pitkään huonossa kunnossa, mutta tänään ne oli ihan hukassa:-( Samoin on mun kunto ja mun pohje. Ekalla radalla pohje tuntui huonolta; mutta kuitenkin starttasin hyppärille. En uskaltanut enää juosta ja se oli väärin Iisaa kohtaa. En ehtinyt mihinkään ja Iisa menikin sitten menojaan. Tästä en edes videota julkaise, sillä jopa Jani sanoi, että tuhoa koko video:-)

Päätin etten kolmannelle radalle lähde leikkimään ja "tuhoamaan" pohjetta kokonaan, joten Hietalon Elisa lunasti lupauksensa ja kisasi Iisan kanssa <3 Kiitos Elisa!!! En ollut sisällä katsomassa rataa, mutta hienosti oli kuulemma mennyt. Ne hemmetin tyhjäänhypyt toivat kieltojen muodossa hylkäyksen, mutta muuten meno oli WAU!!! Elisa kun osaa ohjata! Kiitoskiitoskiitos!!! Ja kun tässä vielä mainitsee sellaisen tosiasian, että Elisa on YHDEN KERRAN aiemmin, noin pari kuukautta sitten, ohjannut Iisaa muutaman esteen yli...niin kyllä täytyy hattua nostaa pelottomuudesta lähteä oudon koiran kanssa radalle...toki ollaan yhdessä joskus harjoiteltu ja käyty lenkillä yms., mutta lajitreeni kaksikolla ihan olematonta. Siihen nähden minusta toi rata oli ihan verrattavissa huippusuoritukseen!!! Ja yllättävän hyvin Iisakin lähti radalle, hieman siinä saattoi pientä ihmetystä nähdä videolla (kepit), muuten ei mitään<3

Tässä A-rata sekä Elisan&Iisan rata.

www.youtube.com/watch

 www.youtube.com/watch

Me lähdetään mökille, olen harmistunut ja masentunut ton jalan takia. Loman eka päivä huomenaa, ja jalka paskana... ensi vkl on Agirotu; noh, josko se siellä teipattuna toimisi... Muuten saa Sanna tai Esa ottaa tuntumaa Iisan ohjaukseen:-))) Että varoituksen sana jo tässä kohta!!! Mutta yritän opettaa ton tyhjään hypyn ennen sitä mökillä; siellä on ainakin tarpeeksi makkaraa!!!