Juuh, kun on laji joka aiheuttaa SUURIA tunnetiloja... joskus onnistuu ja leijut korkealla, sitten epäonnistut ja tulet ryminällä alas... Uskokaa tai älkää, mutta se, että jaksaa uskoa siihen että joku päivä kaikki onnistuu on se keino millä me mennä töpötellään eteenpäin:)

Omat treenit to meni aika ankeasti; toki siellä oli paljon hyvää, mutta paljon paljon korjattavaa myös. Meidän Into-poika aina jaksaa yllättää<3 Upeat keppialoitukset (umpikulmasta; kumpikaan ei osaa avokulmaa...josta yksi treenien kohde) ja Jenni mietti että Into kepittää vielä nopeammin kuin Iisa... Huh, Iisalla on hyvät kepit... No joo.

Komulaisen Oili oli jälleen aivan ihana ja laittoi viestiä, että la hallille? Sinne mentiin toki innolla ja vau, taas saatiin niin paljon. KIITOS! Aivan mahtavaa...Hyvä fiilis! Ja tuli ihan oikeasti selville miten vähän Iisan kanssa saa ohjauksessa liikkua. Oili teki Iisan kanssa takaakiertoa ja mitä "flegmaattisemmin" (askel ja käsi ojossa) Oili Iisaa ohjasi, sen paremmin se toimi... Että kuka kertoo sen, miten ohjata kisoissa flegmaattisesti nopeaa koiraa, ARGH!

Kisatuloksena Pieksämäeltä 2 x hyl! Hyvää pätkää ja "korvat unohtui"- pätkää. Joo, uhkasin Iisaa jo eläkeputkella, kun Into pääsee kisauransa alkuun ensi viikolla:), mutta eihän me luovuteta. Tänään fiilis oli koko ajan plussalla ja hymy herkässä. Heiskasen Lea oli kisaseurana ja oli oikein mukavaa:) B-kisan tuloslappua katsoessa tokaisin, että saatiin me joku ennätys aikaiseksi, kun ei ikinä lapussa ole ollut niin monta merkintää... Lea sanoi että niistä saisi tarinan aikaiseksi:-) Videolta voi laskea merkinnät jotka sitten tietty hylyki kirjattiin, hih!!!

Hietalon Elisan Essin kanssa lähden lähiaikoina ohjaamista harjoittelemaan... miten on niin mieletöntä, että moni ihminen haluaa meitä auttaa... sanoinkin tänään, että on varmaan aika kamala huomata, että vaikka kuinka neuvoo, mitään edistystä ei tapahdu:) Tulta päin!!! Täysillä!!! Ja hyvällä fiilliksellä:)

 

Holopaisen Anulle iso kiitos videoinnista!