Tämän viikon treenailut alkoivat maanantaina; meillä on jatkokurssin veto klo 18 Juurisen Ninnin kanssa, joten sitä ennen yritän hetken hyödyntää. Jani on nyt viime kerrat lähtenyt mukaan, joten treeniä saavat kaikki, koko meidän pieni perhe<3

Maanantain jälkeen päätin, että Jani treenaa nyt Iisan kanssa. Into on vielä niin nuori ja kokematon, ettei se välttämättä kestä kahden ohjaajan erilaista ohjaamista. Kyllä se menee, mutta koska Jani on käynyt noin 5 kertaa harjoittamassa agilitya, niin on sillä vieä (ehkä, TOIVOTTAVASTI) eri ote lajiin kuin minulla...:)

Tässä yksi linkki pikkutreeniin maanantailta. Kontaktit oli aikamoisen U-P-E-A-T!

JOSTAIN SYYSTÄ EN SAA TAAS LIITETTYÄ VIDOITA KUIN LINKKEINÄ...MUTTA KLIKATKAA NIITÄ JOS HALLUATTE JA JAKSATTE KÄYDÄ KATSOMASSA!

 http://www.youtube.com/watch?v=2XGkpH-uK8M

Ja sitten asiaan ilman videoita. Kävimme Inton kanssa tekniikkakurssin Acella, ohjaajana Vitikaisen Tiia. Into on saanut elää "pellossa"; se on saanut mennä putkiin, se on saanut iloitella, irrotella ja pitää hauskaa. Se on minusta tärkeää nuoren koiran kanssa. Sillä on erinomaisen paljon puutteita tekniikoissa (kuten myös ohjaajalla) ja tämä kurssi tuli todella hyvään hetkeen.

Opimme tosi paljon, molemmat. Sain tuta sen viimeisellä kerralla torstaina. Into meni; PÄÄLLEJUOKSUT, SAKSALAISET, SOKKARIT, NIISTOT, NIISTOSOKKARIT, FLIPIT, TAKAAKIERTOSOKKARIT YMS YMS YMS....  Mä olin taas tyyliin itkun partaalla. Se oli INTO! Kun se tekee kaiken vielä niin täysillä. Rajalan Janne kommentoi, että Inton siivekkeen kierrot ovat lähellä optimaalista, se rytmittää kierron niin, että se menee koko ajan täysillä. Sanoi vielä, että meidän kannattaa jatkossa miettiä, mennäkkö hypyt "loogiseen" hyppysuuntaan, vai kierrättääkö siivekkeen kun Into on siinä niin (luontaisesti) taitava....MINUN INTO<3! Se on mulle niin rakas<3

Ja sitten Into kävi vielä tekniikkakurssin jälkeen vetämässä meidän omatoimitreenien radan. Siellä oli pätkä meidän sm-valmennuksesta (jota vetää Julia Kärnä) lisättynä muulla treenillä. Ja se oli niin taitava, en halua hehkuttaa, koska en halua sitä tehdä, mutta nyt on niin pakko. Into veti sen treenin paremmin kuin äiteensä Iisa. Into oli vaan...HUH. No joo... jääköön se tähän; suurin pelko on, että saan sen etenemisen pilattua, se on tällä hetkellä niin upeaa... Ne mitkä ei Iisan kanssa nyt suju, menee Inton kanssa... Toisaalta, nyt on helppo vahvistaa Iisan heikkouksia; sillä kun ne saadaan selätettyä, Iisa on niin huippu, että mennään; lujaa:)))!

Ja tämän spekulaation sitten päättää tämänpäivän kisat Pieksämäellä. Tuomarina Sisko Pulkkinen.

Rata A.

 http://www.youtube.com/watch?v=4utt4kVDmPY

 

Rata B.

 http://www.youtube.com/watch?v=ZCkKQxNFbFw

 

 

2 hylkyä. Koira toimi; ohjaaja ei. Unohdin radat, monessa kohtaa. Olin huono, mutta en enää vaivu itsesääliin, koska nykyään tämä enemmin nostaa v-käyrää itseni suhteen.

Mutta hyvää tapahtui tänäänkin: Elisa ja Enna. Te ihanaiset; Agilityserti<3 Jenni ja Hurja; VOITTONOLLA YKKÖSISSÄ ja yhtä vaille kakkosissa! OLETTE NIIN HUIPPUJA, MUN KAVERIT!!!

Hyvää viikonloppua kaikille! Tästä jatketaan ensi viikonloppuna Varkaudessa.

 

ps. JENNA CALOANDER TULEE KOULUTTAMAAN 3-4.12 KUOPIOON JA SU ON VIELÄ YKSI PAIKKA VAPAANA.......