Ihan alkuun täytyy todeta, että kyllä voi ihminen olla hölmö... ja tässä voidaan puhua allekirjoittaneesta... Harmitella ja voivotella sitä mikä menee pieleen; miettiä syitä siihen ja mitä voisi tehdä... mutta olla tekemättä sitä PERUSJUTTUA, jolla nämä ongelmat voisi olla edes tulematta esille.

Tämä koskee nyt sitä meidän suurta "tyhjään" hyppäämisen ongelmaa Iisan kanssa. Se on ollut pitkään vaikeaa ja olen sitä surkutellut ja ihmetellyt. Mitään en ole asialle tehnyt; ennenkuin torstaina. Hyppyytin Iisaa, kerta toisensa jälkeen. Heitin sille namin joka kerta, uudestaan ja uudestaan...ja helpommaksi muuttui hyppääminen.

Tänään käytiin hallilla; siten että Jani treenasi kummankin kanssa. Olen itse ollut kipeänä perjantaista lähtien, joten en edes kuvitellut juoksevani koirien kanssa. Mutta senverran halusin tehdä, että rakensin muutaman esteen hässäkän Iisalle, aivan kamalia tyhäänhyppyjä ja putkeenirtoamista siten, ettei mun itse tarvinnut muutamaa askelta enempää liikkua. Ja mitä tekee Iisa?!? HYPPÄÄ, IRTOAA, HYPPÄÄ (ja sillai etten ollut lähelläkään tyhjäänhyppyjä), se ei KERTAAKAAN KIELTÄNYT, se meni ja meni ja meni... Ja minä palkkasin ja palkkasin... Sitten tehtiin vielä Janin kanssa niin, että Jani ohjasi ja minä heitin lelun niin, että hyppy oli täysin tyhjään ja siellä vielä seinä edessä. JA IISA EI KIELTÄNYT KERTAAKAAN:-)

Jos olisin tehnyt tätä jo kuukausia sitten; palkannut koiraa, vahvistanut sen oikein tekemistä...mitään ongelmaa ei olisi varmaan ikinä syntynytkään. Mua harmittaa tää mun hölmöys... eihän sitä tiedä miten tämä kisoissa tms. tulee  jatkossakin näkymään, mutta ainakin tänään ero entiseen oli aivan huikea ja älyttömän hyvä mieli.

Jani meni myös Inton kanssa; Wau<3 Into on aikas <3! Se vaan menee niin pirun liukkaasti, että Janikaan ei ehdi sen kanssa... Mutta ne onnistuneet pätkät ja miten Jani osasi ohjata oikein Inton takaakiertoon, kun se sujuu, se on aika hienoa!!!

Nyt olisi sitten sellainen mietintämyssy, osallistuuko Jani Inton kanssa Jyväskylän kisoihin... se ei oo vielä tehnyt päätöstä; mutta jos menee, niin mielelläni annan heidän sitä kokeilla:) Torstaihin asti on aikaa miettiä:) Me nyt sinne ainakin mennään, kun myös KRUM tulee sinne kera Sannan&Esan&Nelehin (ja ehkä Jenten)...

Ensi viikkoon mennään hyvillä mielin ja toivottavasti aamulla jo olisi sen verran kunnossa että töihin pääsisi. Ensi vkl haluaisin olla kunnossa, kun on kotikisat ja 6 rataa juostavana...

Hyvää sunnuntain jatkoa ja isälle isänpäiväterveiset vielä tätäkin kautta!