Niin se viikonloppu vihdoin koitti, että saimme Caloanderin Jennan Kuopioon! Ja taas sitä oli niin kovasti odotettu...

Jennan kone oli myöhässä reilun tunnin, joten ehdin perjantaina seurata ystäväni Koskellin Nellan esiintymistä "Maajussille morsian"-ohjelmassa. Ja voi Nella, olit niin oma itsesi. Minulla on kunnia saada tuntea Nella ja voi ihmiset, kun tietäisitte, miten siinä on ihminen joka tekee muiden hyvinvoinnin ja onnellisuuden puolesta paljon...unohtaen niin monesti itsensä. Toivotaan että tästä ohjelmasta koituu paljon hyvää!

Ja siis takaisin Jennaan... oli niin ihana nähdä<3! Syötiin, juteltiin ja Jani huolehti siitä, että Jenna pääsi ajoissa nukkumaan...valmennuspäivä oli edessä.

Menin lauantaina molempien koirulaisten kanssa. Ja voi että, Iisa on niin hieno<3! Mun mielestä on maailman parasta, että Jani jakaa tän harrastuksen mun kanssa, mutta on ihan huippua välillä mennä itsekkin Iisan kanssa. Se on mun ENSIMMÄINEN agilitykoira. Niin pirun vaikea ja haastava, mutta niin paljon se antaa... Ja varsinkin ne onnistumiset on aina vaan yhtä hienoja. Laitan videota valmennuksesta myöhemmin, kunhan saan sitä koostetuksi...tässä on viime päivät olleet yhtä hulinaa, joten videot on nyt olleet kakkossijalla:(.

Inton kanssa sama treeni. Onhan se vielä nuori ja kokematon ja se on niin pirun liukas, että pienetkin myöhästymiset kostautuivat samointein. Mutta sit kun se onnistuu, niin se vaan on aika hieno olo... Voi ohjaaja, kun oppisi ohjaamaan... Jennalta superohjeita ja neuvoja. Intonkin radoista videot myöhemmin...sori!!!

Kokeilitiin päivän päätteeksi Inton kontakteja. Into oli väsynyt. Sen puomi jää kontaktilla ylös. Sen keinu oli HUONO. Jokunen A onnistui, mutta pääosin meni huonosti. Voih, tähänkö tää on mennyt??? Mutta hyviä neuvoja, niitä työstetään. Tähän kyllä täytyy vielä todeta, että jos olisin käyttänyt Inton pissillä ennen tätä treeniä, niin nääkin olisi varmaan menneet paremmin...sillä oli hirveän kova pissihätä, kun lähdettiin pois. Hyi minä, tyhmä minä:(

Noh, Iisan kontaktit katsottiin myös läpi. Jennan kommentti:" Ei oikeastaan mitään korjattavaa...!" Hei, oikeasti, WAU!!! (sori Jenna, tää ei todellakaan ole mitenkään negatiivisessa mielessä kirjoitettu sana...), mutta kontaktiperfektionisti (:DDD) Jennalta tää oli suurin kohteliaisuus mitä voidaan saada!!! Ja mä en käsitä noita Iisan kontakteja, ne nimittäin tuli parin treenikerran jälkeen...Aiemmin esim. himmattu A on nyt aivan huippu!

Pitkän treenipäivän jälkeen meille vaatteidenvaihtoon ja tallille... Sinne se Jenna kapusi Myssyn selkään ja ei siinä puoli tuntia riittänyt, kun tämä peloton ratsastaja veteli ravia ja laukkaa liinassa. Oppi yhden kerran aikana oikean keventämisen ja kehui sitten ratsastuksen jälkeen miten hauskaa oli... Voi että, mun mielestä yksi hevosenomistamisen parhaita puolia on se, että mun ystävät saavat kokea elämyksiä Myssyn kanssa. Myssy on niin hyväluonteinen hevonen, että jopa moni hevoskammoinen uskaltaa Myssyä lähestyä. Jos vaan vuorokaudessa olisi enemmän tunteja, niin haluaisin Myssynkin kanssa viettää enemmän aikaa!

La-iltana syötiin mahat täyteen ja sitten su aamuna oli taas aikainen herätys... Vein Jennan hallille ja tulin itse vielä kotiin. Jani lähti mukaan kun palattiin hallille. Jani myöskin sitten loppujen lopuksi halusi Iisan kanssa osallistua valmennukseen... Ja miten hienosti niillä meni, wau:)... Nyt se Janikin ymmärtää valmennusten tarkoituksen; niissä todellakin saa neuvoja ja niissä oppii!!!

Tässä videolla Jani tekee Iisan kanssa radan. Noita niistoja täytyy treenata, muutenhan tää alkaa olla jo aika hienoa...

Ja sitten me Inton kanssa. Olin vähän varovainen Inton kanssa, kun se tuntui hieman väsyneeltä. No ei se siellä radalla näkynyt...Kun saisin oman kropan toimimaan, niin hyvin menisi:) Into on niin ihanan agilityhurmioitunut koira, että sen agilityilo tarttuu ja sen kanssa vaan on niin hienoa mennä. Ei me noita ratoja nollana tehdä, kaikkea muuta... Se kuitenkin osasi asioita joista ihan hämmästyin:-) Paljon jäi mietintään ja opetellaan asioita, mutta kyllä siitä vielä hyvä tulee...

Kiitos Jenna! Olet niin positiivinen, niin tsemppaava ja uskoa tulevaisuuteen luova valmentaja, että kun siitä saisimme kaikki palasen itsellemme ja vietyä eteenpäin:-) Kaikki palaute, mitä sain Jenna valmennuksesta, oli kyllä ihana kuulla. En siis ole yksin näiden mietteiteni kanssa.

Tule ystävämme käymään uudestaan, viimeistään valmentamaan syksyllä...mutta myöskin vierailu ilman valmennusvelvoitteita olisi mukavaa. Voisin pitää sulle ratsastuskurssin Myssyllä:-)))

KIITOS! Odotimme valmennukselta paljon ja saimme vielä enemmän!