Tässä ollaan menty aika sata lasissa viime aikoina ja syitä on ollut erinäisiä... noh, niistä ehkä joskus myöhemmin... mutta koirarintamalta uutisia:

Jyväskylässä kisattiin äitienpäivänä 13.5.2012. Jani&Iisa hyllyttivät omat 2 rataansa ja saman tein minä Inton kanssa. Erona näissä hyllyissä oli se, että Janin teki kaksi mahdottoman hienoa rataa joista jälkimmäinen olisi ollut ilman Janin itsensä rikkomaa estettä (josta siis hyl), aivan huippu...siellä oli Top Teamilaiset kisaamassa ja ei se siinä seurassa olisi hävennyt:) Mutta kuten Jani itse sanoi; " ei makeaa mahan täydeltä...". Mieletön parivaljakko <3!!!

 

Meidän radat Inton kanssa oli aika huonoja:( Ne voi kaikki katsoa videolta. Toisella radalla kramppasi mun pohje, ja siitä siis toi loppuradan himmailu... Rajaheimon Anu tuli hieromaan sitä radan jälkeen ja varmaan sekin oli osana sitä helpotusta, että pystyin jo torstaina treenaamaan Inton kanssa!!!

Ja kesätreeneistä sen verran...Meillä on HUIPPUohjaaja; meillä on HIETALON ELISA vetämässä meidän kesän treenit... Torstai oli jo sellainen, että lupaa kesän jatkosta paljon... Ihanaa Elisa, kun meitä jaksat koutsata! Sä oot <3!

Eilen lauantaina ajettiin Inton kanssa Jämsään. Otin Koskelosta kyytiin Heliävirran Sirkun kasvatin Hurman omistajan Henriikan, ja oli kiva kun sain matkaseuraa:-) Jämsässä osallistuttiin näyttelyyn, josta tällä kertaa poistuttiin sinisen arvoisena. Eli Into sai EHn. Hauska yksityiskohta tässä mainittakoon... Sirkku trimmasi Inton korvat ja sanoi, että voisit näitä ruveta hieman hoitamaan (ne on hieman kevyet, eli nousevat pystyyn)... sanoin, että ei niistä ole ikinä näyttelyssä mainittu, mutta koputin (puu)päätäni, että nyt sitten varmaan tulee maininta. Ja piru soikoon; kuinka olinkaan oikeassa :-) Seuraavassa arvostelu:

"Middle-sized dog. Masculine head. Good expression. Correct bite. Well-placed eyes. Correct earset but could be carried better. Excellent bone, neck & body. Good coat. Nice temperament. Moves well."

Minulle on tärkeintä, että tuomari näkee Inton kropan erinomaisena ja luonteen kivana...jos korvat häiritsivät, niin se on kokonaisuudessa pieni virhe... Itse asiassa, tuomari taisi antaa kaikille suht samanlaisen arvostelun ja välillä taisi tarkastella rotumääritelmää, mutta näyttelyt on näyttelyitä ja sinne mennään arvostelua hakemaan... Mutta Sirkku; mä yritän niitä korvia hoitaa, jos joskus vielä sen näyttelyyn tuon :-)!

Näyttelyn jälkeen mentiin Sirkun kotia, koska Sirkku oli kutsunut sinne kaikki kasvattinsa (Onnenpisaran sheltit) ja minut "ylimääräisenä". Oli oikein mukavaa: seura, koirat ja ruoka (nam!!!)! Kiitos<3! Mun omat kasvattitapaamiset on hieman pienempiä... Mutta sitäkin mukavampia; AINA!!!

Jotta tää tarina oikein alkaa hengästyttää, niin aamulla oli taas herätys aikaisin ja otin Ojainvälin Mimmun kyytiin ja ajettiin Iisalmeen. Sami Topran radoille mentiin Inton kanssa kisaamaan.

Saatiin ekalta radalta 10 vp, mutta yritin nyt keskittyä kontakteihin... olen kyllä tyytyväinen Inton etenemään, sillä noiden kontaktien (ja virheiden) jälkeen aika oli jotain -9s ja etenemä reilut 3,5... Toka rata jäi kyllä harmittamaan. Minä ääliö tein tohon ennen keppejä upean valssin, joka osui TÄYSIN VÄÄRÄÄN KOHTAAN!!! Inton on aika turha yrittää aloittaa keppejä, jotka ovat mun selän takana... Oikeasti, tunsin itseni hieman tyhmäksi...:-) Hyppyrata oli aika vaikea, tehtävissä kyllä:-) Into irtoili, eteni ja piti hauskaa<3! Kun se tiputti yhden riman, niin en edes aikonut tota rengasvirhettä korjata, vaan juostiin ilolla rata loppuun. Meinasin hyyyyyyytyä tossa viimeisen putken kohdalla, mutta loppuun mentiin kaatumatta.

Jäi niin hieno mieli<3! Aivan hirmuisen kivat kisat ja olin kyllä tyytyväinen nyt meidän yhteistyöhön!!! Ensi viikon perjantaina matkataan Tornioon, jossa minusta tulee elämäni ensimmäistä kertaa kummi. Saan kummilapsekseni aivan ihanan hurmaavan tyttölapsen. Sanna ja Esa tekivät minusta nöyrän onnellisen kutsuessaan lapsensa kummiksi. Siellä sitten on (ihme ja kumma) viikonloppuna kisat ja päästään kisaamaan 6 rataa molemmilla koirilla. Hyvä mieli lähteä:)

Ja vielä yksi asia pitää kertoa... Ilmoitin Iisan tänään paimennuskisoihin. Ne eivät ole nyt ne tutut AHBA:n kisat, vaan uudet, FCIn alaiset. En yhtään tiedä mitä on edessä, mutta tein tämän, koska Sinikka oli sitä mieltä, että mukaan... Avoimin mielin; todella... Kesäkuun puolivälissä on näistä sitten lisää kerrottavaa:-)