Nyt on menty niin tukka putkella, että ehkä seuraavat viikot kisataukoineen on ihan hyvästä:-)

Iisan kanssa yritettiin suorittaa hrd1 rata...persiilleen meni. En muistanut mitkä olivat radan vaiheet. Olisi pitäny käydä rata läpi ennen suoritusta tahi katsoa videolta. En sitä tehnyt...voivoi... eniten ehkä otti päähän se, että se olisi mennyt läpi, jos olisin muistanut osa-alueet. Tämä saattoi ratkaista sen, että AHBAn kisoissa ei kisata kuin yksi yritys Iisan kanssa hrd1-rataa, sillä kakkosiin ei ole menemistä, ennenkuin ykkönen on suoritettu. Ja Into ei ole vielä valmis noihin hrd-radoille...otin järjen käteen, kun ajattelin, että noilla treenimäärillä on turha mennä tekemään ratoja, kun me ei oikeasti vielä noita osata:-) Ehkä tämä kesä nyt menee nauttiessa paimennuksesta ilman kisoja:)! Siis ei ylimääräisiä paineita!

Ja sitten Kemiin... Perjantaina juhlimme Sannan ja Esan vihkimistä sekä rakkaan kummityttöni Selja Katriinan ristiäisiä. Kiitos perhe Koivuranta. Oli niin kivaa!!!

La kisattiin Torniossa. Videot ohessa. Intolle 3 hyllyä, samoin kuin Iisalle. Krumille agiradalta nollavoitto<3 ja kasvattajalle pokaali sen kunniaksi... KIITOS!

Inton hyllyradat

Iisan hyllyradat

Krumin nollavoitto

Su jatkettiin Inton kanssa samaa rataa. Videot ohessa.

Inton hyllyradat sunnuntailta

Jani sitten päätti onnistua...:) Hyppyradalla ne sitten Iisan kanssa räjäytti potin<3! NOLLAVOITTO, h-sert ja upea rata!!! Ja että me huudettiin!!!! WAU!!!

Iisan nollavoittorata, eka sert on totta :-)

Toka radalla pieni huolimattomuusvirhe, jolloin Iisa Aan ohi... Siitä pieni yliaika, tulos 5,13 ja sijoitus 5.

Iisan sunnuntain toka rata

KV rata ja sitten Jani omassa voitontahdossaan hyppyyttää Iisan puomin kontaktin yli. Tulos 5, tuloksen tehneistä nopeimmalla ajalla (3 sekuntia nopeampi kuin voittaja)... Tästä sijoitus 4 ja se tosiasia, että kontakteilla ei voi kiirehtiä...

Iisa ja niin lähellä Caciagia ollut rata:-)

Hyvä mieli kisoista, hyllyistä huolimatta. Into on niin intohimoinen tohon lajiin, että se on käsittämätöntä. Sen kanssa on niin hienoa mennä ja juosta, se tekee sen aina satalasissa. Jos se ei minua kunnoita, en voi olla siitä vihainen, se haluaa ne esteet suorittaa, ja jos se tekee sen tolla hulluudella, niin tehköön. Kyllä me ehkä joskus niitä nolliakin tehdään...kunhan opin sitä ohjaamaan:-)

Intolta putsattiin hammaskivet tiistaina, joten meillä on nyt 28 vrk karenssi kaiken kisaamisen suhteen. Se on ihan ok, ja seuraavat kisat sitten kisataankin agirodussa. Mietinnässä on vielä, josko Jani ja Iisa lähtisivät perjantain iltakisoihin Jyväskylään, SM-kisoihinhan niillä ei vielä ole asiaa...mutta ehkäpä ensi vuonna :-)!

Omassa työssäni on tapahtumassa lähiaikoina suuria muutoksia, joten  kaikkea uutta ja (toivottavasti) ihanaa on odotettavissa... Näistä  myöhemmin lisää :-)))

ps. yritän näitä videoita linkittää, mutta jotain uutta tänne on kehitetty, joten en osaa... laitan siis vaan linkit, käyköön katsomassa niitä joka jaksaa...