...mennään... Mitäköhän kaikkea tässä heinäkuun puolivälin jälkeen onkaan tapahtunut??? Nyt täytyy puolustautua, että en ole laiskuuttani jättänyt blogia päivittämättä, vaan koko vuodatus oli poissa käytöstä pitkän aikaa, joten ei tänne olisi mitään voinut päivittääkkään... Mutta jospa lyhyesti aikajärjestyksessä;

Kesäkuun lopussa seuramme järjesti Agirotu tapahtuman. Jani kisasi lauantaina Iisan kanssa 2 rataa, tuloksena 2 hylkyä.

Keppiongelma Iisa ja Jani

KV-rata keppiongelma jatkuu...


Me mentiin Inton kanssa aamurata, joka oli samalla avo-sm karsintarata. Meno ja yhteistyö tuntui hyvältä, kontaktit otin (Aata lukuunottamatta) huolella; tuloksena nolla, sija3 ja paikka avo-sm finaaliradalle:)))

Karsintarata nolla, sija3

Avo-sm finaalirata, hyl

Mujusen rata, 15 vp

Finaalirata oli meille vaikea, ja vaikein asia taisi olla ohjaajan korvien välissä. Rimat oli 45cm ja Into tiputteli muutaman riman ja vaikka pätkittäin ohjaus tuntui ihan ok:lta, niin sain silti hölmöiltyä meille 3 kieltoa, joten hyllytettiin rata. Mutta vitsit mikä fiilis!

Illalla juostiin vielä taattua Salme Mujusen tyyliä ollut rata. Luulin että saatiin hylly, mutta oiskohan tulos ollut jotain 15 vp...

Sunnuntaina Ii-sakki meni rotukisassa. Mukana järjestyksessä Into-Dana(Iisan sisko)-Krum ja Iisa. Mainetta ja kunniaa ei saavutettu, mutta hauskaa oli ja ensi vuodesta tehtiin jo samalla porukalla sopimus:)!

Ii-sakki joukkuerata (tää video on Esan ja Sannan tekemä)

7.7 kisattiin Inton kanssa Varkaudessa. Tuomarimme T.Pajari kielsi kontaktien uusimiset, joten niillä mentiin jota pystyttiin:( Ei mennyt hyvin.

8.7 Jani kisasi Iisan kanssa. Toiselta agiradalta tuloksena NOLLAVOITTO ja eka AGISERT <3! WAU!

AGISERT

Toisen ja viimeisen lomaviikon kruunasi kisat Maaningalla la 14.7. Ekalta radalta Intolle nolla, sija2 ja sert kakkosiin<3! Miun rakas pikku agikaverini!!! Toka rata oli täysi fiasko, se ei pysähdy Aalla...edes toiston jälkeen...

sert ykkösluokasta

1.yritys kakkosluokassa...katastrofi

Jani ja Iisa, toiselta agiradalta hyl ja toiselta NOLLA, sija3.

0-tulos,sija3 Jani ja Iisa

hyl mutta hyvä sellainen:) Jani ja Iisa

Ja sitten olenkin ollut joka viikko Helsingissä alk. 16.7 tähän päivään 1-4 pvää/vko... Meidän treenaamiset on jäänyt tosi vähälle, itse asiassa tajusin viime viikolla, että oltiin Inton kanssa pidetty lähes 3 viikkoa treenitaukoa. Jani ja Iisa kisasivat heinäkuun lopulla Mikkelissä 2 totaalikatastrofihyllyä ja yhden nollan sijoituksella 2. En saanut tota nollarataa videolle, mutta katsoin suu auki Iisan menoa; se meni siellä todella kovaa (helteessä)...pieni putkihäröily vie valitettavasti aika paljon aikaa...

Elokuun alussa oli minun vuoro kisata Iisan kanssa. Käytiin kokeilemassa Kuttukuussa AHBAn HRD2 rataa. Jo sinne mennessä tiesin meidän heikon kohdan: poispäinajo. Noh, otettiin treenin kannalta; eka rata. Toisella radalla, Linda Roremin tuomaroimana, Iisa teki mahdottomasta mahdollisen... Me läpäistiin HRD2 rata!!! Aivan uskomatonta; Iisa on vaan niin hieno...niin hieno<3.

Ja koska tää teksti alkaa jo mua itseänikin hengästyttää, niin lopetetaan viime viikonlopun Joensuun kisoihin.

La Into kisasi kolme starttia, joista eka hyl (se meni niiiiiiiiin hienosti kunnes hyppäsi renkaan väärin, josta hyl ja otin sen uudestaan ja poistuttiin radalta), toka radalta UPEA 5 (rima prkle...) ja viimeiseltä upean putki-irtoamisen aiheuttama hyl.

1.rata

Klik  5 vp rata

Puomille ei ehtinyt pysähtyä, kun tarjolla oli putki...


Janille kolme melko huonoa hylkyrataa sunnuntailta.

Jospa nyt, kun nää Helsinginreissut eivät täytä viikko-ohjelmaa jatkossa, ehdittäisiin jopa sillointällöin treenaamaan! Ensi la olisi Inton kanssa reissu Mikkeliin ja 3 rataa sekä su Iisan kanssa mennään kokeilemaan paimennuskisoja! Niistä sitten lisää ensi viikolla!