Into täyttää tänään 2 ja puoli vuotta<3. Se kisasi ekan kisastarttinsa Lieksassa 18.9.2011. Se nousi agilityn kolmosluokkaan eilen, 16.9.2012. Ei oo menny niinku Strömsöössä, mutta päivääkään en pois vaihtaisi ton rakkaan kaverini kanssa... pari virhettä voisin jättää tekemättä, mutta niistähän vain oppii:)

Tässä meidän eilinen rata Acella. Se oli voittonolla, ei ihan nappisuoritus ton tyhmän myöhässä olleen valssin takia...mutta ei se nyt rehellisesti sanottuna ihan huonollekkaan tuntunut. Inton kanssa on niin järjettömän ihana mennä ja juosta! Tuomari olisi halunnut minulle antaa rangaistuksen koiran estämisestä... ja ihan aiheesta:) Mutta koska koira yritti parhaansa, se ansaitsi tämän...minkä se sille mahtaa että ohjaajalla on vaikeuksia:D!

http://www.youtube.com/watch?v=3JC479tJR-Y Sertirata kolmosiin:D

Jani teki Iisan kanssa yhden kymppiradan (se oli hyvää menoa) ja kaksi hylkyä. Nyt meno näytti taas hyvältä! Jäädään nyt kisatauolle, kokeillaan sitten kolmosluokkaa siten, että taistellaan voitosta vastakkain:-) hih:))) Jani kyllä uhkasi hieman likaisilla keinoilla varautua siihen että minä en niitä uhkaa...Se aikoo lisätä kisoja edellisenä iltana mun ruokaan risiiniöljyä tai vastaavaa... eli jos en pysty mahavaivojen takia juoksemaan Inton kanssa, niin syyttävä sormi voi osoittaa Jania!!!

Krum teki lauantaina luvanollan Tampereella. Ja muutenkin aivan huippuratoja<3! Yhtä vielä puuttuu, eikä se ole kuin hetken kysymys. Esa kirjoitti, että Krum on nyt vaan ehkä jumissa, joten toivottavasti Krum pääsee pian kuntoon ja kolmosluokan kiemuroita kokeilemaan:)!

Sanna ja Esa ovat muuten aloittaneet uudet blogit. Että voivat ihmiset olla lahjakkaita kirjoittajia...käykää tutustumassa!!!

http://paistikkaa.wordpress.com/  Sannan blogi

http://www.kratastrofi.blogspot.fi/  Esan blogi

Tässä Inton ihan ensimmäinen kisarata... vauhti korvaa puuttuvan taidon:-) Mutta kepit on hienot, kuten tässä nousuradallakin...

http://www.youtube.com/watch?v=EmN0kuOy34w Inton ensimmäinen kisarata Lieksassa.

ja vielä yksi tilastotieto...Sekä äippä-Iisa että poika Into saivat sertin kakkosluokasta tuomari Vesa Sivosen radoilta!